Yoga is geen wondermiddel.
Yoga is niet je issues even wegademen op een matje.
Yoga laat je struggles niet als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat zou ook gek zijn, want ze zijn meestal ook niet met de snelheid van een sneeuwbui op je bord terechtgekomen. Je stapelt ze op, tot ze kunnen gaan rollen als een sneeuwbal.
Ontwijken werkt niet, dat weet je al. Issues daar moet je doorheen, niet omheen. En dat is waar yoga je komt helpen. In het verzachten, maar juist ook in het spiegelen. Je laten zien wat je ego doet, hoe jij je troubles benadert.
Of denk jij echt helemaal niets, dat hele uur op je matje?
Een los uurtje beweging is leuk, maar daarmee creëer je geen verbinding.
Je moment voor jezelf, die tijd mét jezelf, waarin je alleen maar jezelf hoeft te zijn en alle petten af kunt zetten, die moet gewoon als een vaststaande afspraak in je agenda.
Dat ze thuis ook weten dat je even niet beschikbaar bent. En dat gaat je zeker lukken, want je omgeving heeft ook baat bij de tijd die jij voor jezelf neemt. Juist omdat je dan met die issues dealt, juist omdat je dan uitrust. Juist omdat je je altijd beter voelt als je van die mat afkomt. En daarom stop ik ermee, met de rittenkaarten.
Ik vind dat jij en ik de toewijding en verbinding verdienen.
In verbinding kun je verdiepen. Daarom stop ik voorlopig ook met het opnemen van video´s. Ik mis de interactie. de presence, het delen. 
Natuurlijk neem ik de live les nog wel op als het je niet lukt om erbij te zijn.
Waar ik ook mee stop, is de doorlopende les op maandagavond 19.30. A.s. maandag is de laatste Flow yoga op dit tijdstip. Wat daarvoor in plaats komt, is een kans om verbinding met verdieping te combineren.
Programma´s, cursussen, trajecten die jou de mogelijkheid geven om te verdiepen. Om zo te zorgen dat het verder gaat dan dat uurtje op je mat, en je bewust bezig blijft. De Kracht van Kali is de eerste cursus.

Lukt het jou, om dat blok in je agenda vast te zetten voor jezelf?

Als bij mij de routine eruit is, dan helpt het om weer een nieuw begin te maken door met wat extra intensiviteit van start te gaan. Bijvoorbeeld met een cursus. De Kracht van Kali is misschien een mooi moment voor je om weer in te stappen. Daarin komt ook je eigen beschikbaarheid aan bod. En ervaar je wat yoga voor jou kan betekenen.

Is het iets voor jou, om jezelf weer op je eigen kaart te zetten?
De Kracht van Kali start op 18 april, ik jou graag aansluiten!

Tot slot, ik ga ook stoppen met contacten waar geen verbinding mee is. De nieuwsbriefontvangers die niets openen, de social media volgers die nooit reageren. Ik ga voor meer tweerichtingsverkeer. 
💜
Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?