Je gedachten aan de haal

Precies wat mij afgelopen week gebeurde.

Meer to-do’s in de week dan ik had ingepland. Rommelige dagen die ervoor zorgde dat ik het gevoel had achter mijn agenda aan te rennen. En toen kreeg ik ook nog een berichtje wat ik niet had zien aankomen. 🤯 Een kort appje was het, maar genoeg woorden om me uit mijn evenwicht te halen. Het was al druk in mijn hoofd, begon het stemmetje in mijn hoofd ook nog steeds harder te praten.

Dat stemmetje kreeg de overhand. De twijfel nam toe. De twijfel werd groter. Ik liet me meeslepen in al die gedachten. Een neerwaartse spiraal die ervoor zorgde dat ik ronduit sacherijnig werd. En nog slecht sliep ook.

Observeren van je gedachten

Maar toen deed ik de volgende dag voor de lunch even de aardegroet. 🌎 Als voorbereiding op de yogales. Wat voelde dat lekker zeg. Alles wegstrekken, bewegend op de adem.

Weer voelen hoe wat eenvoudige bewegingen in combinatie met een bewuste adem voor je doen.

Het kostte maar een paar minuten om de ruimte te maken voor mezelf om op afstand naar al die gedachten te kunnen kijken. 🍃Om daarna voorbij die gedachten te kunnen kijken.

Het gevoel was beter, de stemming weer goed. Toen kreeg ik ook nog een berichtje dat zoveel waardering uitsprak voor de yogales, heerlijk!

Dat is wat ik zo mooi vind aan yoga. 🧎‍♀️ Ik geef heel graag yogales omdat je je altijd beter voelt als je van je mat afkomt. 🥰🤩

Hoe dat precies voelt? Tja, dat weet je alleen als je het eens probeert.

Je bent van 💜e welkom.

Tot snel!

🌺

 

Pamela

 

 

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?