Ja, je leest het goed. In Tiel. In een mooie boomgaard. 🌳Buiten en vrij. 🍒
Alle energiegevers ✨komen aan bod. Dat is toch een fantastisch begin van de vakantieperiode? 😎

We beginnen met een fijne yoga sessie. Even aankomen op je eigen matje, lekker in de buitenlucht met voldoende privacy. We hebben een kleine, fijne groep, dus alle ruimte. Doen wat goed voelt…

Vervolgens laat Anneke je kennismaken met Ayurveda. Ze vertelt je over de basisbeginselen en wat deze holistische leer kan betekenen.

Anneke vertelt je niet alleen over de dosha´s, over jouw dosha, maar ook over de toepassing in jouw dagelijkse leven. Je krijgt eenvoudige maar enorm waardevolle tips voor je leefstijl en je voeding.

De ayurvedische lunch genieten we vervolge helemaal in sfeer en stijl.

Om alle ervaringen en sensaties te doorvoelen, maken we dan een mooie wandeling. Als we terugzijn van deze mindwalk sluiten we af met een rustige oefening.

Helemaal aangevuld met energiegevers ga je naar huis.

Samen hebben we een mooie dag voor je gemaakt. Een dag lekker helemaal voor jezelf, laat je onderdompelen in ontspannen beweging. Echt even tijd voor jezelf.
Jij doet wat goed voelt, maakt verbinding met jezelf, kan even heerlijk loslaten in een kleine, fijne groep én ondertussen maak je ook nog kennis met Ayurveda met Anneke.
Je leert niet alleen over Ayurveda in het algemeen, maar we houden het praktisch: bruikbare tips die je kunt gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Voor de complete beleving is de Ayurvedische lunch inclusief.

Anneke vertelt je niet alleen over de dosha´s, over jouw dosha, maar ook over de toepassing in jouw dagelijkse leven. Helemaal in sfeer en stijl bieden we je ook een lunch aan. Informatief en praktisch.
Je sluit deze mooie dag af verrijkt met tips voor je leefstijl en je voeding:
“In 2020 deed ik mijn eerste Ayurvedische reiniging en in inmiddels heb ik een opleiding tot Ayurvedisch voeding- en leefstijlcoach afgerond. Ik woon in de Betuwe, waar ook mijn praktijk gevestigd is. In 2018 kreeg ik een Ayurvedisch kookboek en verdiepte ik mij in deze holistische gezondheidsleer.

Wat doet Ayurveda voor mij?

Heel veel! Ik snap nu beter waarom ik af en toe een kort lontje heb (als ik de dag ervoor iets te veel zoute patat heb gegeten) en weet hoe ik door voeding en leefstijl weer kalm wordt.
Ook kan een ademhalingsoefening mij helpen om een vol hoofd na een drukke dag weer rustig te krijgen. En vage klachten die ik al jaren had en vanzelfsprekend vond zijn inmiddels verminderd.
Ik vertel je er zo graag meer over op zaterdag 9 juli, dan laat ik het je horen, voelen en proeven. “

Heb jij weleens last van een opgeblazen buik, slaap je moeilijk, is hoofdpijn je niet vreemd, je huid minder gaaf of is je stemming wat down ? 

Dan is deze dag echt iets voor jou.

Je hebt niet alleen een hele fijne, ontspannen dag helemaal voor jezelf, je leert ook meer over een hele mooie holistische benadering. 

🍒 Mini Retreat in Tiel 🍒

  • Zaterdag 9 juli, van 10.00 tot 15.00 (+/-)
  • inclusief lunch
  • op een toffe buitenlocatie in Tiel
  • yoga, mindwalk, ademoefeningen, yoga nidra
  • Ayurveda introductie (gastles van Anneke)
Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?