Als ik je vraag of jij de moeite waard bent….

Geef je mij dan je eerlijke antwoord?

Even teveel

Ik open net mijn social media en de eerste drie berichten die ik voor me krijg zijn van mooie vrouwen. Mooie vrouwen met vermoeide, wat wanhopige berichten. Waar meestal iedereen zijn mooiste glimlach opzet, zie ik drie overgelopen emmers. Met in die berichten meteen het wegcijferen met woorden als ´eventjes´, ´het valt vast mee´ en ´ik moet vast gewoon even bijslapen´.

Waarom blijft het toch zo lastig om ruimte voor jezelf te maken, juist als je het het meest nodig hebt?

In drukke tijden slaap je korter en onrustig. Bij stressvolle dagen is gezond eten de ver van je bed show. Laat staan dat je even de tijd neemt om een moment bewust bij jezelf stil te staan.
Stil?
Huh?

Meer jezelf

Jezelf beter kennen, zorgt ervoor dat je jezelf beter herkent, en ook vaker erkent.
We duiken er vanaf november dieper in.
Met behulp van je human design, de chakra´s, yoga en nog veel meer moois.
Beter in balans, terug in je energie.

De deuren zijn geopend. Zeker voor jou.

 

💜

 

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?