Yoga & Algarve

Doen wat goed voelt. Doe jij dat?
Dat deed ik, door te kiezen voor een toekomst in Portugal. Dat doe ik, door te kiezen voor fijne lessen met jou!

Inademen. Uitademen. Soms is het zo simpel als dat. 
Toen ik zelf begon met yoga, merkte ik hoe dit hielp om me rustiger te voelen. Door bewuster met mijn adem om te gaan, voelde ik me krachtiger maar juist ook relaxter.
Precies wat ik jou ook gun. Zullen we samen doen wat goed voelt?
Pamela

Hai, ik ben Pamela

Eigenwijs, eigenaardig en eigentijds. Met oprechte interesse inspireer ik je graag tijdens nuchtere, praktische lessen om jezelf te herkennen en erkennen. Terug te gaan naar je kern en zo beter je balans te vinden

Geen les is hetzelfde, want jij bent ook geen dag hetzelfde. Samen vormen we de energie van de les. Van uitbundig, melig tot volledig in jezelf. Ik vind het belangrijk dat het jouw moment is.

Niet hoe perfect de pose eruit ziet. Helemaal niet zelfs, want jouw lijf is toch niet die van het plaatje. Hoe jouw houding uitkomt, is een samenspel van je hoofd, je adem en je lijf.

Soms laat ik je de struggle zien, soms proberen we onszelf juist in mildheid tegemoet te komen.

Ik help je  yoga op een simpele en ontspannende manier te integreren in je dagelijkse leven om zo meer ontspanning, rust en flexibiliteit te creëren met wekelijks online yogalessen.

 

Wat anderen vinden van Pamela en haar lessen »»

Samen doen wat goed voelt

Inmiddels heb ik meer dan tien jaar ervaring als yoga docent. In die tijd heb ik geleerd hoe belangrijk je ademhaling is én vooral ook hoe fijn het is door beweging jezelf te leren kennen. Zo ontwikkel je zelf handvatten om jezelf mentaal en fysiek beter te voelen. Mijn basis ligt in de vinyasa yoga met accenten uit de crititical alignment. Vanuit mijn ervaring als docent zwangerschapsyoga komt er veel mindfulness bij kijken. Yin yoga is mijn laatste ontdekking, juist in het vasthouden ligt heel veel meerwaarde.

Diep in- en uitademen, voelen wat er wel of niet gaat. Even jij alleen met jezelf.

Laten we het niet te zwaarmoedig maken, een uurtje beweging verricht geen wonderen.

Maar het helpt je wel net wat beter je week door. Omdat je je eigenlijk áltijd beter voelt na yoga. Dus laten we samen doen wat goed voelt!

Fijnste na de online yoga : ik blijf langer in mijn yoga bubbel omdat ik meteen daarna met een kop thee rustig kan gaan zitten zonder geklets en weer reistijd.

Marja

Na een hele dag hollen en rennen en ballen in de lucht houden, vind ik het heerlijk om in mijn eigen omgeving tot rust te komen en Yoga met Pamela te doen. Ze is heerlijk nuchter en vertelt je vooral naar je lijf te luisteren.

Janet

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?