Soorten Yoga

Vrolijke lessen, in ongedwongen sfeer, waarbij je jezelf kunt blijven en zijn. 
Of het nou rustige of een meer dynamische yoga les is, alle lessen zijn aangepast op de online setting.
En: het maakt niet uit of je lenig bent of zo stijf als een plank, je bent van harte welkom.

Online Yoga

Wil je meer weten over het verschil tussen Online Yoga en Yoga in een studio of zaal ?

In de blogs vertel ik meer over de online yoga ervaring.

Flow Yoga

Jij doet wat goed voelt, waarbij je op het ritme van je adem van de ene houding vloeiend overgaat in de andere houding. Deze lessen zijn afwisselend, geen les is hetzelfde.
Soms wat zachter, soms voel je je kracht, soms ga je zweten 😉 Maar altijd help ik je te voelen wat er gebeurt, welke delen in je lichaam je gebruikt én hoe dat voelt.
Of het iets met je doet, en wat het dan met je doet.

Aan het einde van de les vinyasa / flow yoga zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel.

Lees hier nog meer over deze dynamische yogavorm »»

 

Deze dynamische vorm van yoga zorgt voor:

$

bewuste ademhaling

$

rust

$

ontspanning

$

energie!

Yin Yoga

Yin is niet voor mietjes. Het lijkt misschien wel gemakkelijk, een houding aannemen en daar even stil in blijven. Maar laat je niet misleiden door te denken dat het minder uitdagend is dan een meer dynamische vorm van yoga. Alleen is de uitdaging van een heel andere aard. 
Juist bij yin ervaar je het gevoel dat de tijd even stil wordt gezet. Dat is soms heel fijn, soms ook erg confronterend.

Je maakt vooral ruimte tijdens yin. Ruimte in je lichaam en ruimte in je hoofd.
Er is ruimte om goed te voelen, er is tijd om op te merken hoe het gaat én doordat het lekker ontspant werkt het nog energiegevend ook. 

Lees nog meer over de yin yoga »»

 

Yin yoga helpt je:

$

spanning los te laten

$

balanceren, door rust en ontspanning tegenover drukte en stress te zetten

$

te observeren, accepteren en loslaten

Yoga Nidra

Yoga Nidra brengt je diep in jezelf. Vanuit overgave, vanuit zachtheid voor jezelf. Om jezelf mee te verwennen, als ondersteuning bij een herstelproces, of juist om klachten te voorkomen.
En het magische hiervan is, dat je er helemaal NIETS voor hoeft te doen! Je ligt of zit in een ontspannen, comfortabele houding en ik begeleid je met mijn stem.

Als je Yoga Nidra al eens eerder hebt gedaan, dan weet je hoe heerlijk ontspannend , rustgevend, maar ook verhelderend een yoga nidra sessie werkt. En sowieso, je beter voelen door even niets te doen. Does it get any better?

Over het verschil tussen Yoga Nidra en meditatie lees je hier»»

 

 

vrouw liggend op yogamat met oogmasker op voor Yoga Nidra meditatie

Yoga Nidra werkt:

$

helend

$

rustgevend

$

diep ontspannend

$

verhelderend

Online Yoga ervaringen

Het voordeel van online is dat  je met de live lessen mee kan doen of op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Je hoeft met slecht weer de deur niet meer uit en ik hoef me persoonlijk niet meer te haasten. Pamela zelf is een topper. Ze luistert naar je en heb je een blessure dan geeft ze aan welke oefeningen je tot hoever mee kan doen.

Linda

Ik hou van yoga, het geeft mij rust al de lessen op een rustige no nonsens manier worden gegeven. Dit is wat Pamela mij geeft. De yin yoga brengt mij terug naar mijzelf. Na die les slaap ik altijd heerlijk. De korte bewegingen zoals de aardegroet zorgen ervoor dat ik gedurende en drukke dag bij mezelf blijf en er weer tegen aan kan. 

Marije

Gratis proefles

Een gratis proefles is een fijne manier om te proberen of het je bevalt. Maar vaak ben je in die ene les nog zo bezig met alle ervaringen, dat je vergeet je les ook echt te beleven. Daarom bied ik je (als je nog geen abo hebt) 1 gratis les, als je 2x mee komt doen.

[instagram-feed num=4 showheader=false buttoncolor=##00baae buttontext="Laad meer posts" followcolor=##00baae followtext="Volg mij op Instagram" ]
Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?