Flow Yoga

Vinyasa flow yoga lessen zijn afwisselend.
Geen les is hetzelfde.
Soms vloeiend en zacht.
Soms voel je je kracht.
Soms ga je zweten 😉.

Vinyasa yoga

Jij doet wat goed voelt, waarbij je op het ritme van je adem van de ene houding vloeiend overgaat in de andere houding. Deze lessen zijn afwisselend, geen les is hetzelfde.
Soms wat zachter, soms voel je je kracht, soms ga je zweten 😉 Maar altijd help ik je te voelen wat er gebeurt, welke delen in je lichaam je gebruikt Ên hoe dat voelt.
Of het iets met je doet, en wat het dan met je doet.

Aan het einde van de les vinyasa / flow yoga zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel.

Waar is Flow yoga goed voor?

Bij Flow Yoga, of Vinyasa Yoga, beweeg je op het ritme van je ademhaling. Vinyasa Flow helpt bij het opbouwen en onderhouden van sterke botten, spieren en bindweefsel. Het zorgt voor een goede houding, zowel van je lichaam als je mind.

Deze dynamische vorm van yoga zorgt voor:
$
bewuste ademhaling
$
rust
$
ontspanning
$
energie!

Flow Yoga ervaringen

Het voordeel van online is dat  je met de live lessen mee kan doen of op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Je hoeft met slecht weer de deur niet meer uit en ik hoef me persoonlijk niet meer te haasten. Pamela zelf is een topper. Ze luistert naar je en heb je een blessure dan geeft ze aan welke oefeningen je tot hoever mee kan doen.
Linda

Ik hou van yoga, het geeft mij rust al de lessen op een rustige no nonsens manier worden gegeven. Dit is wat Pamela mij geeft. De yin yoga brengt mij terug naar mijzelf. Na die les slaap ik altijd heerlijk. De korte bewegingen zoals de aardegroet zorgen ervoor dat ik gedurende en drukke dag bij mezelf blijf en er weer tegen aan kan. 
Marije

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?