Eigenlijk is je voorbereiding voor een online yogales niet eens zo anders dan je voorbereiding voor een les in een studio. Misschien ben je al bekend met deze tips, maar een reminder af & toe kan best handig zijn.

Hoe haal je het meeste uit je online yoga les?

πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½

✨ Zet je les als duidelijke afspraak in je (familie)agenda. πŸ—“οΈ Informeer familie of huisgenoten dat je voor jezelf bezig bent, een vriendelijke ‘niet storen‘-herinnering kan handg zijn. Als je zelf deze tijd niet serieus neemt, zullen je huisgenoten er ook geen rekening mee houden.

✨ Bereid je plekje voor. Je hoeft het echt niet te moeilijk te maken (ik sta zelf nu ook tussen 2 bedden πŸ™ˆ in) maar als de ruimte er is, prep dan je eigen plekje. Als jij je daar fijn voelt 🧘🏽versterkt dat je yoga sessie. Zorg dat je je props en water in de buurt hebt. Ga je voor een Yoga Nidra sessie, maak het je dan helemaal comfortabel! Gebruik de reistijd die je anders zou hebben voor het klaarmaken van je eigen plekje.

✨ Kom uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de les aan. πŸ•’Installeer je op je eigen plek, check of alles werkt en je alles in de buurt hebt dat je nodig hebt. De Zoom wordt eerder opengezet, maar het is aan jou of je zin hebt om eerder in te loggen om even hallo te zeggen tegen de anderen.

✨ Zet je meldingen uit op je mobiel, 🀳🏽of laat je telefoon in een andere kamer (tenzij je hem gebruikt om deel te nemen aan de les!). Dit is jouw tijd voor jou en je bent het waard om dan ook echt even los te koppelen van de buitenwereld en je niet af te laten leiden. 

✨ Bewaar je eigen tempo. πŸ’œGebruik het voordeel van de online les, je bent zelf in je eigen ruimte en hou daar dan ook het tempo aan wat op dat moment bij jou en jouw lichaam past. Uitdagen mag, maar forceren zeker niet.

✨ Focus op je ademhaling. 😀 Dat is nog een pluspunt van een online les, je wordt niet afgeleid door de raspende ademhaling van het matje naast je. Bij je eigen ademhaling blijven helpt om je focus op je zelf en je yoga te houden, los van wat er in de rest van het huis gebeurt.

✨ Gebruik draadloze oordopjes. 🦻🏽Dan is het nog makkelijker om je af te sluiten van de rest van je omgeving.

Fijner voor jezelf

Deze tips ter voorbereiding geven allemaal meerwaarde aan je sessie. Als jij je online yoga les serieus neemt, dan geeft het je meer tijd en rust op je mat. In een ruimte waar je je fijn voelt, zullen de effecten van je yoga les nog beter aanvoelen.🌹

Ik vind het heel erg leuk om online les te geven en heb er al erg fijne feedback op gekregen. πŸ₯° Weet je niet zeker of een online yogales met mij wel past bij jou, probeer dan gewoon een proefles.

Voor je allereerste les: Download de Zoom-app en speel ermee, vraag een vriend(in) om een meeting om even te testen of alles goed werkt. Dan is het daarna een kwestie van de link in je email aanklikken en gaan!

Bevalt het? Na je proefperiode kun je kiezen voor abonnementsvormen of rittenkaarten. Net zo flexibel als jij je voelt na een paar lessen ,) πŸ€ΈπŸ½β€β™€οΈ

Heb je nog vragen of twijfels over de online lessen van Yogarve? App me, mail me op pamela@deonliner.nl of stuur een berichtje via een van de social media. πŸ™‹πŸ½β€β™€οΈ Ik hoor graag van je!

Meld je in ieder geval vast aan voor de nieuwsbrief  dan hou ik je op de hoogte van alle informatie over nieuwe lessen, cursussen, gratis lessen en tips.

πŸ’œ

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?