Ondertussen ben ik gestopt met het geven van yogalessen op basis van rittenkaarten en losse aanwezigheid.  Het werken met thema´s, minder maar meer gerichte lessen is mijn volgende stap.

We gaan voor meer verdieping. En ik nodig jou, omdat we al in contact staan, uit voor deze verdieping. En hoe fijn is het voor jou om onderwerpen op het gebied van jouw interesse zo aangereikt te krijgen? 

Maandelijkse thema´s

Daarom gaan we dus werken met thema´s. Het geeft meer verdieping en meer focus. Daarbij komt dan dat ik elke maand iemand uitnodig om ons een gastles te geven.  Van bewuste woede, naar het aangeven van je grenzen, een kijkje in de ayurvedische keuken en human design. We gaan de diepte in tijdens workshops om te ervaren wat toepasbaar is voor jou en hoe we dit ook via yoga kunnen laten verankeren. 

En als lid worden jouw ideeën, inzichten en feedback over onderwerpen zeker verwelkomd! 

Wat zit erin?

Eigenlijk heel veel van jezelf. Want je haalt eruit wat jij erin stopt. Kom je alleen voor de lessen, prima… al laat je daarmee een prachtige kans liggen en zul je merken dat het juist tof is om wat meer contact te hebben over de mooie onderwerpen die we aansnijden.

Je krijgt inspiratie! En motivatie. De ruimte om je zonder begrenzing en schaamte te uiten. Want een veilige omgeving staat voorop, dat is een vereiste om je te kunnen verdiepen.

Dus ook als je even iets minder mobiel bent, is dit een waardevol membership.

Elke maand:

💜 Exclusieve besloten groep   

💜 2x per week live yoga – dinsdag 20.00 & donderdag 20.00

💜 Online bibliotheek met herhalingen, bronnen, cursussen. 

💜 1x per maand een expert sessie, workshop of thema sessie

– En meer, meer, meer naarmate we groeien…  Mede door jou.

Allemaal via een besloten platform. Alles onder 1 knop, op je laptop of je telefoon. Want je kunt er als lid ook bij via de app! 

De community, de lessen, hoe mobiel jij het wil hebben.

De spelregels

De spelregels: Ik heb niet zoveel zin in kleine lettertjes. We houden het simpel: Je gaat een doorlopend lidmaatschap aan, waar vakantieperiodes ook bij inzitten. 

De deuren van dit lidmaatschap sluiten tussendoor. Dat geeft ook rust in de groep. 
Aan het begin van het kwartaal kun je instappen voor de dan geldende prijs.

We starten vandaag, maar groeien door naar morgen. Des te meer inhoud en waarde het lidmaatschap biedt, des te hoger de lidmaatschapsgelden. 
Stop je (tijdelijk), dan raak je deze uniek lage prijs kwijt en zul je voor een dan geldend tarief weer moeten instappen, als de deuren geopend zijn. 

Ben je erbij, starten wij? Dan is een simpel JA genoeg. Mag in een mailtje, een appje, in DM of als antwoord op dit bericht. 

Ik stel je graag voor aan de fijne vrouwen in deze waardevolle groep. 

See you on the inside!

 

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?