De maand van de zelfliefde

Easy, cheesy, maar wel zo waar: liefde is het mooiste.

De liefde die we voelen, de liefde die we delen, de liefde die we aan onszelf geven. Zelfliefde vinden is de eerste stap. ´Als je niet van jezelf houdt… ´ dat cliché. Toch is het lastig, openstaan om liefde te ontvangen en accepteren, en tegelijkertijd de ruimte voor jezelf te vinden om dat soort sensaties en emoties echt te verwerken en ervaren.

Zelfliefde – ruimte om naar jezelf te luisteren

Onzekerheid komt al snel om de hoek, twijfels en tegenspraak. Die nasty bovenkamerbewoner die je niet had uitgenodigd. Een uitzetting met harde hand zal niet werken. Dat wordt geschreeuw in je hoofd, wat zorgt voor nog meer onrust. Beter is het om jezelf de tijd en de ruimte te geven, je eigen interne veilige ruimte, om stil te staan en naar jezelf, naar je hart te luisteren.

Zelfliefde – tijd met jezelf

Yin yoga geeft je die tijd met jezelf. De ruimte om te luisteren naar je lichaam, je wensen en behoeften terwijl je je energie in balans brengt door je diepste weefsels te bereiken. Yin helpt je ontspannen, het kalmeert je zenuwstelsel. Maar ook verbindt het ons met onze innerlijke zelf, zodat je mind meer in balans komt met je hart.

Zelfliefde en Yin yoga

 

Ik nodig je uit om deze oefening te omarmen. Probeer je eens over te geven aan yin yoga en de ruimte tussen je gedachten te vinden. Door je eigen weerstand en ongemak, ontspannen in het huidige moment, terug naar je hart.  Luister naar je lichaam en geef je een beetje zelfliefde. In een tijd waarin we veel prikkels hebben om buiten onszelf te kijken, gebruik dit uurtje yin yoga om je aandacht naar binnen te brengen en ermee te leren.

We vieren deze februari de zelfliefde. Geef jezelf de tijd en ruimte om voor jezelf te zorgen met kleine houdingen van dankbaarheid en liefde. Laat emoties die naar boven komen toe en bewaar ze als een hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen.

Schrijf je in voor de live yin.

Voel je vrij om een ​​bolster, blokken en een deken te gebruiken wanneer het meer comfort biedt om in de houding te blijven.

💜

 

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?